Biografi

temp0008_flower2

Biografi

1976-2003

2004

2006

2007

2008

2009

Ja tiden flyver af sted her i 2008... Jeg har mange jern i ilden... Arbejder, hygger med familien og venner, KATMED enheden, frivilligcenteret Hedehusene, underviser osv. Fritiden er lige for tiden fyldt med bryllupper og barnedåb (hvad hedder det i flertal??? *GG*)

April måned var i eksamens tegn! Jeg skrev eksamens opgave i RITS® (Rekonstruktion og Integration af Traumatisk Stress), hvor jeg skrev om trusselsbearbejdning. Nu venter jeg så bare på svaret om den er bestået...

Kontrollen af min skulder operation, fik jeg af vide at jeg heler hurtigt og det ser godt ud. MEN endelig vurdering kan man først se om et års tid!

Her i maj fik jeg en god nyhed - efter flere års ansøgning har Københavns kommune bevilget mig uddannelsesorlov så jeg kan tage diplomuddannelse i ledelse.  Så nu er der gået planlægning i den... Jeg skal nemlig holde al min 2007 ferie inden jeg begynder i september. Så nu ser det ud som at jeg går på ferie slut juli indtil jeg begynder at læse...

Jeg tog ERC´s BLS/ADE instruktør uddannelse, man kan jo aldrig blive for klog *GG*

Det var dejligt men underligt med en lang ferie, men det viste sig at være godt at være ladt op til studiestart...

Jeg tager diplomuddannelsen i ledelse (bachelor) på et år, hvilket betyder at jeg har 3 fag nu og 2 fag og afgangsprojektet første halvår af 2009. Jeg startede med at føle mig rigtig dum, da de fjernede mit sprog fra mig. Langsomt fik jeg det igen med alle de fine ord, i stedet for at kalde en skovl en skovl :0)

I mens man gør sig klogere, viser virkeligheden sig fra sin grimme side... Sidste år fik min ex kæreste Kenneth cancer i starten af spiserøret og operation kunne ikke gøre noget. Jeg ville så gerne kunne hjælpe ham, men han kan ikke snakke med mig. Det er meget svært at en man har elsket i 1/3 af ens liv er så syg og det kun bliver værre og værre - det er meget svært for mig... Heldigvis har han en sød kæreste ved sin side.
Oven i det har min mors kæreste også fået erklæret cancer lige som Kenneth. Bare for enden af spiserøret og i starten af mavesækken. Operation kunne heller ikke her gøre noget.
Men heldigvis har jeg fået mig en god mand som giver god støtte og er meget familiepræget som mig selv. Det hjælper meget! Han har fuld forståelse for mine følelser omkring Kenneth og hans sygdom. Det er faktisk helt fantastisk!

Efter lidt over et års svær kamp mod canceren tabte Kenneth en lørdag i november til sygdommen og fik endelig fred. Det ramte meget hårdt, trods alt vi har gået igennem, har vi haft en masse gode år fyldt med kærlighed. Kenneth efterlader et stærkt og respektfuldt minde og han vil være savnet af mange! Kenneth blev 33 år.

Tirsdagen efter tabte Mikkels farmors kæreste også kampen til canceren, som vi kun havde vidst i små 14 dage at han havde.

Kenneth blev bisat lørdag den 29. november i Timotheus kirken i Valby. Det var et smuk og meget rørende farvel som familien havde sat rammen for. Kirken var fyldt, hvilket igen viser hvilket dejligt menneske Kenneth har og hvor mange han har rørt gennem sit liv. Farvel Kenneth – tusind tak for alt – du vil leve videre i alle vore hjerter! Æret være Kenneths minde

Ja, følelsesregisteret er hårdt ramt! Det gjorde opgaveskrivningen noget sværere. Mikkel og jeg begyndte straks at spinde et net under Per, for at sikre at han ikke vil give op. Heldigvis kæmper han sin kamp mod den hæslige sygdom!

Den 15. december aflevere jeg mine tre eksamens opgaver, så nu stod den på juleferie, for første gang i mange mange år!

Juleaften samlede vi vores to små familier i vores hjem. Vi havde en dejlig juleaften med god mad, drikke og hygge! Hjemmet emmede af sammenhold og kærlighed. Igen det der ikke slår os ihjel gør os stærke! Denne dejlige aften gav ny energi til flere kampe.

Nytåret fejrede vi med et godt vennepar, god mad, spil og alkoholiske drikke :0)

Rigtig godt nytår alle sammen!