Biografi

temp0008_flower2

Biografi

1976-2003

2004

2006

2007

2008

2009

 

Nedadvendt bånd: februar 2007
 

  

Så er vi kommet gennem jul og nytår...

Desværre kørte jeg galt på motorvejen i februar. Jeg kom kørende med en kollega og to beboere i bilen, da det pludselig blev glat. Jeg satte farten ned til 75 km i timen, da vejen er spejlglat forude. Vi kører i inderste bane (motorvejen er 3 sporet), da en anden bil kommer kørende i midterbanen med høj hastighed. Han glider lidt ud og lufttrykket sætter svingninger i vores bil. Grundet den spejlglatte vej kan jeg ikke rette bilen op.

Bilen glider ud. Jeg slipper speederen og rører ikke bremsen, men prøver bare at styre bilen uden at ramme noget. Jeg kæmper med at styre bilen med tanke på at min kollega på passagersædet og mine to beboere på bagsædet ikke skulle komme til skade, men vi cirkler rundt og jeg kan ikke få kontrol over bilen, så vi rammer autoværnet. Bilen cirkler videre rundt og rammer autoværnet igen. Bilen cirkler og jeg få den standset i midterste spor lige ved afkørsel 31 – Solrød S.

Vi får af vide at vi er den 4. bil der inden for en time er kørt galt på denne strækning og ramt autoværnet, grundet den glatte vej. Falck siger at vores held var at jeg er en rutineret bilist. Fyren fra vejvæsnet fortæller at vi har ramt en lille kilometer oppe af vejen og så cirklet ned til hvor vi holdt nu. Redderne kan skøjte hen ad vejen, hvilket bare viser hvor glat der er. Bilen er totalskadet men ingen af os er kommet til skade. Beboerne syntes at det var en sjov oplevelse og at redderne så rigtig godt ud. Alligevel kører tankerne om hvad der kunne have været sket og ens ansvar tynger en meget. Hoppede op på hesten igen og kørte små 600 km ugen efter!

Men en ulykke kommer sjældent alene lige efter blev mit arbejde blevet fremstillet i Dags Dato, det er ikke en nem tid! Det er en ubehagelig måde at der bliver optaget med skjult kamera i beboernes hjem og på vores arbejdsplads. Desværre er den nødvendig for at få det rigtige billede, da der sikkert altid vil være brodne kar nogle steder. Det var meget svært at se mit arbejde udstillet på den måde uden de rigtige facts. Derfor skrev jeg til TV 2, da jeg finder at politikkerne er meget naive hvis de ikke tror at der er problemer på andre institutioner i vores lille Danmark. Men der er i den grad forskel i de forskellige problemer der er på de forskellige institutioner. Jeg vil ikke undskylde de optagelser, for de er ikke ok, det er en meget hård tone som ikke burde finde sted. Desværre kan den ikke altid undgås. Jeg mener at Bostedet Sjælør har en meget høj etik og det er nogle ildsjæle der arbejder der.

Vi har alle på et eller andet tidspunkt kommet til at råbe højt af vores beboere, vi er alle trods alt kun mennesker der kan lave fejl, men så er vi professionelle der ikke er for store til at undskylde bagefter. Det kan også være nødvendigt at råbe højt for at bryde cirklen og lave fokusskift, men så viser vi omsorg og kærlighed bagefter.

De klip fra Bostedet Sjælør handler ikke om omsorgssvigt, men om personale der er presset og ikke har forstået konflikttrappen og den rigtige konfliktløsning. Det er som sagt nogle ildsjæle der er på Bostedet Sjælør, vi har taget mange slag og vendt den anden kind til og mødt på arbejde trods trusler osv. Prøvet at lære vores beboere andre måder at kommunikere på ved at vise dem at vi godt gider dem selv om de gør nogle grove og voldsomme ting.

Lige meget hvad så er vores vigtigste opgave at være ”advokat” for vores beboere og beskytte dem så de har en tryg hverdag hvor de kan udvikle sig. Lige nu er det en hård opgave med journalister omkring bostedet hele tiden. Men man skal også huske at når dette emne ikke er spændende mere i mediernes øjne, så skal vores beboere stadigvæk klare sig og have hjælp, de må ikke ende som taberne i dette spil.

Nedadvendt bånd:  Juni 2007
 

  


Så er brylluppet rykket meget nærmere, men nu har vi fået styr på gæstelisten og hvem der deler vores store dag med os. Feststedet om aftenen og bryllupsrejsen er på plads. Vi er i gang med alle de små detaljer… Gud hvor er der meget…

Men jeg er endelig begyndt at arbejde videre med min drøm om at starte mit firma, men det tager tid, men nu er jeg da endelig gået i gang...

Hjertelogo2 brev

 

 

 

 Mikkel blev opereret i skulderen i maj og blev opereret i benet den 21. juni, hvor jeg fik fjernet returblodåren i benet og troede jeg kunne klare det med en sygemelding på max 14 dage med blev meget klogere, for jeg kan endnu ikke gå uden krykker...

Så nu venter jeg til efteråret med den næste som er en skulderoperation som Mikkel… Ynkeligt – ja egentlig *GG*

Der er lige kommet en folder ud om det at være frivillig, hvor i jeg deltager. Tjek www.frivlligforalvor.dk

 Nedadvendt bånd: September 2007
 

  

Så er jeg blevet gift og Søndergaard er nu blevet til Seifert.

Der sker lige en masse i mit liv så bryllupsbeskrivelsen m.m. kommer senere.

Bryllupsrejsen var en måned i Australien...

Nedadvendt bånd: december 2007
 
 

 

 Så kom operationen endelig – dog blev den udskudt kun 17 timer før snittet, men 14 dage senere kom tiden endelig...

Operationen gik godt - tog længere tid en først antaget... Frygtede hvad lægen ville sige da jeg vågnede op, er jo gennem årene mellem linjerne blevet kaldt hypokonder af lægerne, da mine smerter og symptomer ikke hang sammen. MEN lægen sagde at det var godt at det var nu jeg var blevet opereret, da min skulder var fucked. Hun havde knækket noget op igen, kortet en knogle af og renset godt op i brusken som så meget skidt ud. Skulderen var jo vokset forkert sammen og i det hulrum der var kommet var der slidgigt, hvilket langsomt ødelagde brusken. Hvis jeg havde troet på lægerne ville jeg om ½-1 år ikke kunne løfte meget med min skulder/arm. Lettet kunne jeg nemt klare smerterne efter operationen og var kun kort sygemeldt!

Jeg har allerede mindre smerter nu. Nu er det bare den hårde genoptræning...

Julen blev holdt med familien hos min svigermor i Gentofte og nytåret var jeg på arbejde skønt sygemeldingen...