Biografi

temp0008_flower2

Biografi

1976-2003

2004

2006

2007

2008

2009

 

I februar 2006 gik jeg fra min kæreste Kenneth. Vi var desværre langsomt vokset fra hinanden... Kenneth betyder stadigvæk en hel del for mig, da vi har haft mange gode år sammen. Endnu engang viste de rigtige venner sig i nødens stund. Jeg valgte at flytte med det samme og tog sofarunden hos nogle venner, mens min lille bil var min garderobe. Indtil en meget god ven skaffede mig en lejlighed en måneds tid så der kunne falde noget ro på mig... Man bliver meget rodløs af ikke at have sit eget sted og kunne lukke døren.

 

I maj var jeg så heldig at få fat i en skøn fremleje lejlighed på Blågårdsplads og ikke nok med det, så har jeg fundet min soulmate! Lykken smiler igen til mig... Mikkel og jeg nyder nu sommeren på Blågårdsplads!          

 

Glitter Heart

 

Så rundede vi Djævlens dag den 6. juni 2006...  Det var jo så også dagen hvor jeg rundede det bløde hjørne...

Jeg havde en travl dag med en masse små opgaver hele dagen, men nåede dog ud til min mor og få taget det traditionelle billede af fødselsdagsbarnet...

Jeg fik festet da jeg rundede det bløde hjørne... Se billeder i galleriet!

 

Lørdag den 15. juli satte jeg kursen mod Århus sammen med Mikkel, Mads og Ulla. Sting stod på programmet og vi havde en skøn weekend, med et brag af en koncert. Se billeder i galleriet! Nu har jeg sendt 3 fra min DEMH enhed til Syrien som et Fact Finding Team for at hjælpe danske evakuenter. Selv rejser jeg til Cypern som en del af modtageholdet for at tage imod danskere fra Libanon, som forventes sejlet fra Beirut til Cypern med 2 skibe, som Udenrigsministeriet har chartret. Jeg skal være af sted i en uge, hvorefter at Mikkel og jeg tager på ferie - hvortil vides ikke, da denne udstationering lige kom lidt i vejen...

Mikkel og jeg fik en last minut ferie til Bitez.

Herefter brugte vi nogle dage til at sætte vores lejlighed i stand inden vi tog på Skanderborg festival. Det var en meget våd oplevelse, men med masser af god musik og fede oplevelser. Den bedste var nu at jeg mens regnen silede ned friede til Mikkel og han gav mig sit JA!

 

Jeg skal giftes !!!

 

Så nu arbejder vi på at få arrangeret vores bryllup, men det er svært for der er så mange vi gerne vil dele denne dag med og kun en lille pose penge. Men nu må vi se vi har jo et lille års tid!  

Min mor og jeg har lige været inde og se på brudekjole og vi fandt "Kjolen"...

 

Jeg har lavet en uddannelse fra bunden af - Katastrofe Medicinsk Assistent!    Den er nu lige kørt af stablen og det gik super godt. Alle bestod men gode karakterer!